Posvet

Zakaj se ženske obračajo name na posvet? 

Zakaj se ženske obračajo name na posvet? 

Ker nisem tvoja standardna prehranska svetovalka. Moja svetovanja so podprta z znanstvenimi študijami, z izkušnjami, z zgodbami žensk in željo po razumevanju tvojega edinstvenega telesa. Ne bom ti napisala jedilnika, pokazala ti bom, kako si ga lahko oblikuješ sama in to brez računanja kalorij. Ne bom ti rekla, da moraš nekaj jesti, kar ne maraš in da ne smeš jesti kar maraš. Nasvete oblikujeva po tvojem okusu in iščeva rešitve. V primeru PCOS ti ne bom rekla, da shujšaj ali več telovadi, ampak bova pogledali tvoje močne točke in delali na njih, da minimizirava šibke točke. Ob močnih ali bolečih menstruacijah ti ne bom rekla, da odvzemi mlečne izdelke in gluten, ampak bova pogledali, kaj se dogaja z imunskim sistemom in hormoni. Zato je tvoja odločitev, da se odločiš za posvet z menoj, prava odločitev.

Prehransko svetovanje
je zate, …

Rezerviraj klic

Izberi svoj posvet

30 minutni posvet

Največkrat mi punce na e-poštni naslov ali na socialnih medijih napišejo svoje težave in se tako dogovorimo za termin srečanja. Ob dogovorjenem terminu te prosim, da si do termina okvirno zapisuješ svoje prehranske, prebavne, spalne, gibalne in miselne navade, ter, kaj se dogaja s tvojim menstrualnim ciklom. Dogovoriva se, da mi vsa opažanja pošlješ po e-pošti, jaz to preberem in osnujem primeren pristop le zate. Na posvetu ti predam svoje mnenje, splošne nasvete in nasvete, ki lahko kar se da najbolj pomagajo pri opisanih problemih. Kolikor nama se ostane časa, sem odprta za vprašanja.

Cena: 39 €

želim posvet

60 minutni posvet

V večini posvet izgleda podobno, kot pri 30 minutnem posvetu, a se še imava čas poglobiti v detajle zdravstvenega stanja. Odgovorim tudi na tvoja vprašanja. Ta posvet pride v poštev tudi za ženske, ki imajo kakšno specifično težavo, za katero želijo globljo raziskavo in pojasnitev stanja, ter nasvete glede prehrane, spanca, gibanja in prehranskih dopolnil.

Cena: 78

želim posvet

4 x 45 minut posvet

Paket prehranskega svetovanja zajema brezplačno uvodno srečanje in štiri 45 minutna srečanja. Na enem izmed srečanj pogledava v teoretično stran prehrane in menstrualnega cikla, ter se tako poglobiva v razumevanje problema. Preostala tri srečanja pa so namenjena osredotočenosti na cilj in sledenju napredka, ter prilagajanju načrta. Vsa srečanja so porazdeljena na obdobje enega meseca. To pomeni, da se srečava enkrat tedensko. Cilj je, da te opremiva z vsem potrebnim znanjem za izboljšanje počutja in prehranskih navad.

Cena: 147 €

želim posvet

Ali poteka posvet v živo ali na daljavo?

Poteka na daljavo preko Google Meet. Posvet lahko izvedeva tudi v obliki sprehoda (včasih se med gibanjem lažje sprostimo in učimo).
 

Za kaj vse lahko pridem na posvet?

Sem coachinja, mentorica in svetovalka za žensko zdravje in menstrualni cikel, tako da svetujem, mentoriram in coacham ženske s težavami v menstrualnem ciklu, na primer z izostankom menstruacije, PMS, PCOS, spremembami materničnega tkiva (razrast, izrastki, poškodbe), hipotalamično amenorejo, hormonskim neravnovesjem, aknami, poraščenostjo, prekomerno/prenizko telesno težo, disregulacijo krvnega sladkorja ali lipidov in menopavzo; in ženske, ki želijo svoje telo pripraviti na zanositev ali pa jih preprosto le zanimajo splošne smernice za zdravje menstrualnega cikla ali nasveti glede prehranskih dopolnil.

7 Stebrov reproduktivnega zdravja

Kolikokrat si se vprašala, zakaj se vrtiš v krogu? Z uporabo 7 temeljev zdravja, te bom podpirala med pristnimi spremembami, ki se bodo dogajale v tvojem telesu in življenju. Počutila se boš mentalno močnejša in fizično samozavestnejša, pripravljena na izhod iz začaranega kroga.

Mnenja mojih strank

“Anja je super. Njeni nasveti so mi ogromno pomagali pri grajenju prehranskih navad in izboljšanju zdravja. Všeč mi je, ker vedno vidi širšo sliko in najde rešitev za vsak izziv, ki se pojavi na jedilniku. Ogromno sem se naučila in z veseljem jo priporočam ostalim.” (PCOS)

Sintija

“Že po enem svetovanju z Anjo dobiš tak dober občutek, da gre počutje še samo gor. Anja je super punca, za vse težave vedno najde rešitev. Vedno je na voljo, ti prisluhne. Recepte naredi čisto po tvojem okusu in premišljeno izbira prehranska dopolnila. Priporočam svetovanje z njo.” (PCOS)

Nuša

”Preden sem se odločila, da nekaj spremenim pri svojem zdravju, je bilo veliko različnih poskusov. Od raznih diet, odrekanj … A vse neuspešno. Moje težave so bile napihnjenost, krči, slabost, težave z odvajanjem blata, nespečnost, migrene … Odločila sem se, da poskusim s svetovanjem. Vesela sem, da se je moje zdravstveno stanje zelo izboljšalo, prav tako počutje. Spremenila sem prehranske navade in se začela več gibati. Zaradi spremembe življenjskega sloga in drugačnega načina prehranjevanja se počutim super. Shujšala sem 10 kilogramov, nisem več napihnjena in jem lahko vse.”

Petra

“K Anji sem prišla zaradi strahu pred zdravnikom. Poenostavljeno mi je podala informacije o tem, kaj se dogaja ob diagnozi predrakavih celic na materničnem vratu in kaj lahko naredim. Pogledali sva, kaj trenutno jem in koliko se gibljem. Preverila je tudi nekatere druge bolezenske znake o čisto drugi stvari. Po upoštevanju njenih besed mi je zdravnik po treh mesecih dal drugačno diagnozo. Predrakavih celic ni več bilo.”

Katja

“Besede coaching pred kratkim sploh nisem poznala. Vse dokler se mi niso pojavile težave z nerednimi menstruacijami. Sedem let sem bila na kontracepcijskih tabletkah z mislijo, da ne škodijo mojemu telesu. Ko sem se začela poglabljati v učinke teh tabletk, sem z le-temi prekinila novembra 2020. In takrat so se začele moje težave. Menstruacije ni bilo od nikoder. Dobro sem si rekla, to je normalno, saj se mora telo navaditi na prenehanje jemanja umetnih hormonov. Ko pa je minilo že več kot pol leta, sem prvič obiskala ginekologa. Sicer neke pametne diagnoze nisem dobila. Dobila sem tablete dobrostone, jih jemala en teden in menstruacija se je čudežno pojavila. In potem zopet nič. Čez čas sem se začela zanimati za naravne metode urejanja menstrualnega cikla in na instagramu zasledila Anjo. Ko sem pregledala njen profil, zasledila pozitivne rezultate njenih strank, sem se odločila, da preizkusim tudi sama. Tako sem prvič kontaktirala Anjo in začelo se je novo poglavje v mojem življenju. Nisem vedela, kaj pričakovati, vendar sem se prepustila njenemu znanju. Coachingi so bili izjemno sproščeni, kot nekakšen pogovor s prijateljico. Vedela sem, da ji lahko brez težav zaupam vse težave. Karkoli me je zanimalo sem lahko vprašala in dobila ustrezen odgovor. Anja mi je odprla oči za veliko stvari za katere sem mislila, da niso ok, kot npr. uživanje mlečnih izdelkov. Prav tako me je presenetilo kako pomembna so semena za naš organizem in hormone. Po končanem coachingu so se moje navade že dobro spremenile. Zmanjšala sem uporabo mobilnega telefona pred spanjem, uvedla določeno prehrano v svoj vsakdan, se začela več gibati. In vse to je odobrilo sadove, saj je tekom coachinga prišlo do ovulacije. Do menstruacije pa ne, saj se je pred tem že prikazal plus na testu za nosečnost.  Če bi lahko, bi še enkrat izbrala Anjo, saj je moj namen bil ravno ta, da si uredim hormonsko neravnovesje in da se mi bo slej kot prej prikazal ta plusek. Sicer me je hitrost res presenetila, ampak ničesar ne obžalujem. Zato bi vsem ženskam, ki si želijo urediti kakršnekoli težave priporočala, da kontaktirajo Anjo, saj vam lahko njeno znanje zelo pomaga. Splača se včasih investirati vase in svoje zdravje ter počutje.”

Klara

“Z Anjo sva pričeli sodelovati poleti 2021. Takrat sem mislila, da se počutim OK, nisem imela nobenih večjih težav, razen kakšne odvečne kilce. Anja mi je na zelo razmljiv način predstavila, kako deluje žensko telo in ženski cikli. Pred tem nisem vedela, kako pomembno je svojo prehrano prilagoditi času cikla in kako enostavno lahko s tem, da se prilagodi ciklu pridem do boljše postave. Najbolj sem bila presenečena nas Anjinim pristopom, popolnoma prilagojenim mojim željam, in zavzetosti. Primer: rib nikoli nisem marala, omega3 tablete mi prav tako niso dišale. Anja mi je takrat rekla: ni problema! Bova prehrani dodali semena! Visokokalorično kislo smetano sva zamenjali z jogurtom, vsakemu obroku dodali zelenjavo. Zdaj sva že tako daleč, da ko je ob kosilu na mizi solata, se grebem zanjo, ko je ni, jo pogrešam. Zdaj si znam sama sestaviti obrok, ki vsebuje vse kar potrebujem – od vlaknin do beljakovin. Včasih je vil moj nakupovalni voziček poln pizz, smokic in nutelle, zdaj sem ga zamenjala za voziček poln barvitaste zelenjave in nikoli se nočem vrniti nazaj. Pozitivnih sprememb nisem opazila samo jaz, opazili so jih tudi ljudje okoli mene. Pohvalili so moje izboljšanje volje in počutja, nasmejanost, energijo, lepšo kožo in manj celulita 😉 (moj dragi predvsem uživa v dobrih obrokih in ob bolj nasmejanem druženju z menoj). Anji bom večno hvaležna za njeno mentorstvo, motivacijo in to, da me je naučila, kako jesti dobro hrano in se ob tem odlično počutit. Edina stvar, ki mi je žal je to, da Anje nisem spoznala že prej. 😉 Hvala ti, ker si :)”

Doroteja

Rezerviraj posvet

 
  Spoznaj mojo metodo coachinga - sedem stebrov do boljšega zdravja in počutja. Pomagala ti bo spoznati in urediti svoj menstrualni cikel, ter si urediti zmešnjavo v telesu.

  Naj tvoje telo zaživi s polno energije! 

  Rezerviraj si svoj neobvezujoč brezplačen klic zdaj.

  Spoznaj mojo metodo coachinga - sedem stebrov do boljšega zdravja in počutja. Pomagala ti bo spoznati in urediti svoj menstrualni cikel, ter si urediti zmešnjavo v telesu. Naj tvoje telo zaživi s polno energije!

  Rezerviraj si svoj neobvezujoč
  brezplačen klic zdaj.