Prehranski coaching

Moja naloga kot coachinje je,

da sem tukaj zate in ti stojim ob strani, ko me potrebuješ. Verjamem v osebni stik, želim te spoznati in s tabo občutiti uspeh ali poraz. Tako se iz tvoje poti učiva obe.

Zaupaj mi svoje želje in cilje na 30 minutnem brezplačnem uvodnem on-line srečanju.

Rezerviraj klic

Tvoja rešitev

Anjin način prehranskega coachinga je funkcionalni pristop k razumevanju tvojega odnosa s prehrano in odkrivanje, kaj tvoje telo potrebuje in zakajZajema vzpostavljanje zdravim navad, ki izpodrinejo stare slabe navade. Če imaš PCOS (sindrom policističnih jajčnikov), boleče menstruacije, izostanek menstruacije ali si želiš izboljšati odnos s prehrano, je ena na ena individualen prehranski coaching z zaupanja vrednim coachem, ki ti pomaga določiti in doseči cilje, točno to, kar iščeš.

Kako ti coaching lahko
spremeni življenje?

Coaching za zdravje je partnerstvo med coachom, ki razume človekovo vedenje, katero vpliva na motivacijo in zdravje, in stranko, ki želi narediti spremembo.

Rezerviraj termin

Izberi svoj paket

Prehranski coaching nudi jasne, konkretne in s študijami potrjene prehranske nasvete, kako si z uravnovešeno prehrano urediti prebavo, zdravstvena stanja (sindrom policističnih jajčnikov, akne, intolerance na hrano, alergije, endometrioza, ortoreksija …) in posledično tudi odvreči odvečne maščobe okoli trebuha, rok in bokov. Z malimi nadgradnjami življenjskega sloga je to mogoče.

Health coaching

Health coaching je coaching za zdravje žensk, ki je namenjen prehranski svobodi. Zajema vse od vzpostavljanja zdravih prehranskih navad, izboljšanju odnosa s prehrano in telesom do zniževanja zdravstvenih težav.

IZBERI PAKET

Fertility coaching

Fertility coaching se poleg prehranskih navad osredotoča na menstrualne težave. Torej boleče menstruacije, izostanek menstruacije, neredni menstrualni cikli in priprava na zanositev. Urediva menstrualni cikel.

IZBERI PAKET

Ali coaching poteka v živo ali na daljavo?

Na daljavo. Ker imam stranke po celotni Sloveniji, sem se z novembrom 2022 v celoti prestavila on-line. Coachingi tako potekajo preko Google Meet.
 

Za kaj vse lahko pridem na coaching?

Sem coachinja, mentorica in svetovalka za žensko zdravje in menstrualni cikel, tako da svetujem, mentoriram in coacham ženske s težavami v menstrualnem ciklu, na primer z izostankom menstruacije, PMS, PCOS, spremembami materničnega tkiva (razrast, izrastki, poškodbe), hipotalamično amenorejo, hormonskim neravnovesjem, aknami, poraščenostjo, prekomerno/prenizko telesno težo, disregulacijo krvnega sladkorja ali lipidov in zdravje črevesja; in ženske, ki želijo svoje telo pripraviti na zanositev ali pa jih preprosto le zanimajo splošne smernice za zdravje menstrualnega cikla ali nasveti glede prehranskih dopolnil.

7 Stebrov reproduktivnega zdravja

Kolikokrat si se vprašala, zakaj se vrtiš v krogu? Z uporabo 7 temeljev zdravja, te bom podpirala med pristnimi spremembami, ki se bodo dogajale v tvojem telesu in življenju. Počutila se boš mentalno močnejša in fizično samozavestnejša, pripravljena na izhod iz začaranega kroga.

Mnenja mojih strank

“Anja je super. Njeni nasveti so mi ogromno pomagali pri grajenju prehranskih navad in izboljšanju zdravja. Všeč mi je, ker vedno vidi širšo sliko in najde rešitev za vsak izziv, ki se pojavi na jedilniku. Ogromno sem se naučila in z veseljem jo priporočam ostalim.” (PCOS)

Sintija

“Že po enem svetovanju z Anjo dobiš tak dober občutek, da gre počutje še samo gor. Anja je super punca, za vse težave vedno najde rešitev. Vedno je na voljo, ti prisluhne. Recepte naredi čisto po tvojem okusu in premišljeno izbira prehranska dopolnila. Priporočam svetovanje z njo.” (PCOS)

Nuša

”Preden sem se odločila, da nekaj spremenim pri svojem zdravju, je bilo veliko različnih poskusov. Od raznih diet, odrekanj … A vse neuspešno. Moje težave so bile napihnjenost, krči, slabost, težave z odvajanjem blata, nespečnost, migrene … Odločila sem se, da poskusim s svetovanjem. Vesela sem, da se je moje zdravstveno stanje zelo izboljšalo, prav tako počutje. Spremenila sem prehranske navade in se začela več gibati. Zaradi spremembe življenjskega sloga in drugačnega načina prehranjevanja se počutim super. Shujšala sem 10 kilogramov, nisem več napihnjena in jem lahko vse.”

Petra

“K Anji sem prišla zaradi strahu pred zdravnikom. Poenostavljeno mi je podala informacije o tem, kaj se dogaja ob diagnozi predrakavih celic na materničnem vratu in kaj lahko naredim. Pogledali sva, kaj trenutno jem in koliko se gibljem. Preverila je tudi nekatere druge bolezenske znake o čisto drugi stvari. Po upoštevanju njenih besed mi je zdravnik po treh mesecih dal drugačno diagnozo. Predrakavih celic ni več bilo.”

Katja

“Besede coaching pred kratkim sploh nisem poznala. Vse dokler se mi niso pojavile težave z nerednimi menstruacijami. Sedem let sem bila na kontracepcijskih tabletkah z mislijo, da ne škodijo mojemu telesu. Ko sem se začela poglabljati v učinke teh tabletk, sem z le-temi prekinila novembra 2020. In takrat so se začele moje težave. Menstruacije ni bilo od nikoder. Dobro sem si rekla, to je normalno, saj se mora telo navaditi na prenehanje jemanja umetnih hormonov. Ko pa je minilo že več kot pol leta, sem prvič obiskala ginekologa. Sicer neke pametne diagnoze nisem dobila. Dobila sem tablete dobrostone, jih jemala en teden in menstruacija se je čudežno pojavila. In potem zopet nič. Čez čas sem se začela zanimati za naravne metode urejanja menstrualnega cikla in na instagramu zasledila Anjo. Ko sem pregledala njen profil, zasledila pozitivne rezultate njenih strank, sem se odločila, da preizkusim tudi sama. Tako sem prvič kontaktirala Anjo in začelo se je novo poglavje v mojem življenju. Nisem vedela, kaj pričakovati, vendar sem se prepustila njenemu znanju. Coachingi so bili izjemno sproščeni, kot nekakšen pogovor s prijateljico. Vedela sem, da ji lahko brez težav zaupam vse težave. Karkoli me je zanimalo sem lahko vprašala in dobila ustrezen odgovor. Anja mi je odprla oči za veliko stvari za katere sem mislila, da niso ok, kot npr. uživanje mlečnih izdelkov. Prav tako me je presenetilo kako pomembna so semena za naš organizem in hormone. Po končanem coachingu so se moje navade že dobro spremenile. Zmanjšala sem uporabo mobilnega telefona pred spanjem, uvedla določeno prehrano v svoj vsakdan, se začela več gibati. In vse to je odobrilo sadove, saj je tekom coachinga prišlo do ovulacije. Do menstruacije pa ne, saj se je pred tem že prikazal plus na testu za nosečnost.  Če bi lahko, bi še enkrat izbrala Anjo, saj je moj namen bil ravno ta, da si uredim hormonsko neravnovesje in da se mi bo slej kot prej prikazal ta plusek. Sicer me je hitrost res presenetila, ampak ničesar ne obžalujem. Zato bi vsem ženskam, ki si želijo urediti kakršnekoli težave priporočala, da kontaktirajo Anjo, saj vam lahko njeno znanje zelo pomaga. Splača se včasih investirati vase in svoje zdravje ter počutje.”

Klara

“Z Anjo sva pričeli sodelovati poleti 2021. Takrat sem mislila, da se počutim OK, nisem imela nobenih večjih težav, razen kakšne odvečne kilce. Anja mi je na zelo razmljiv način predstavila, kako deluje žensko telo in ženski cikli. Pred tem nisem vedela, kako pomembno je svojo prehrano prilagoditi času cikla in kako enostavno lahko s tem, da se prilagodi ciklu pridem do boljše postave. Najbolj sem bila presenečena nas Anjinim pristopom, popolnoma prilagojenim mojim željam, in zavzetosti. Primer: rib nikoli nisem marala, omega3 tablete mi prav tako niso dišale. Anja mi je takrat rekla: ni problema! Bova prehrani dodali semena! Visokokalorično kislo smetano sva zamenjali z jogurtom, vsakemu obroku dodali zelenjavo. Zdaj sva že tako daleč, da ko je ob kosilu na mizi solata, se grebem zanjo, ko je ni, jo pogrešam. Zdaj si znam sama sestaviti obrok, ki vsebuje vse kar potrebujem – od vlaknin do beljakovin. Včasih je vil moj nakupovalni voziček poln pizz, smokic in nutelle, zdaj sem ga zamenjala za voziček poln barvitaste zelenjave in nikoli se nočem vrniti nazaj. Pozitivnih sprememb nisem opazila samo jaz, opazili so jih tudi ljudje okoli mene. Pohvalili so moje izboljšanje volje in počutja, nasmejanost, energijo, lepšo kožo in manj celulita 😉 (moj dragi predvsem uživa v dobrih obrokih in ob bolj nasmejanem druženju z menoj). Anji bom večno hvaležna za njeno mentorstvo, motivacijo in to, da me je naučila, kako jesti dobro hrano in se ob tem odlično počutit. Edina stvar, ki mi je žal je to, da Anje nisem spoznala že prej. 😉 Hvala ti, ker si :)”

Doroteja

Spoznaj mojo metodo coachinga - sedem stebrov do boljšega zdravja in počutja. Pomagala ti bo spoznati in urediti svoj menstrualni cikel, ter si urediti zmešnjavo v telesu.

Naj tvoje telo zaživi s polno energije! 

Rezerviraj si svoj neobvezujoč brezplačen klic zdaj.

Spoznaj mojo metodo coachinga - sedem stebrov do boljšega zdravja in počutja. Pomagala ti bo spoznati in urediti svoj menstrualni cikel, ter si urediti zmešnjavo v telesu. Naj tvoje telo zaživi s polno energije!

Rezerviraj si svoj neobvezujoč
brezplačen klic zdaj.